Contact

Kleurjefiets.nl is ontstaan met het idee om meer kleur aan te brengen in de fietswereld en je hierin te voorzien door middel van een overzichtelijke webshop.

Ongeveer 98% van alle fietsen in Nederland bestaat uit standaard fietsonderdelen en deze zijn voornamelijk zwart of metaalkleurig. Het is natuurlijk veel mooier wanneer je fiets een persoonlijke touch krijgt door er je favoriete kleur fietsonderdelen op te (laten) zetten. Dit kan uiteraard bij kleurjefiets.nl, want wij hebben de gekleurde fietsonderdelen die in de markt te verkrijgen zijn al voor je op een rijtje gezet. Daardoor is de keuze gemakkelijker en kan je snel kiezen welke favoriete onderdelen je wilt hebben, zonder dat je uren door diverse webshops moet surfen totdat je eindelijk de juiste producten hebt gevonden. 

Wij zijn dagelijks bezig om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en zorgen er met alle liefde voor dat je favoriete fietsonderdelen op een nette en snelle manier worden bezorgd.

Wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of je kunt rechtstreeks een e-mail sturen naar info@kleurjefiets.nl.


 

Algemene Voorwaarden voor www.kleurjefiets.nl

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.kleurjefiets.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Kleurjefiets. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Kleurjefiets is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Kleurjefiets.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Kleurjefiets te mogen claimen of te veronderstellen.

Kleurjefiets streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Kleurjefiets aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.kleurjefiets.nl op deze pagina.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2021 Kleurjefiets.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel