Fietsbanden

De gekleurde fietsbanden zijn van uitstekende kwaliteit waardoor je optimaal kunt genieten van perfect rijcomfort. Deze fietsbanden zijn verkrijgbaar ik negen verschillende kleuren en voorzien van OPS ozon bescherming, waardoor de kleur van de buitenband langer behouden blijft en je fiets dus die speciale look behoudt.

Voor welke fietsen zijn de fietsbanden toepasbaar?

De gekleurde fietsbanden zijn te gebruiken voor Stadsfietsen, Omafietsen en Transportfietsen. Onderstaand verwijzen wij je door naar de juiste pagina.

Profiel

Het profiel van deze buitenbanden is uitvoerig getest en het rubber is slijtvast waardoor de banden minimaal 4.000 km mee gaan. Deze banden zijn daardoor perfect voor de dagelijkse ritjes naar school en het station, zodat je er maanden/jaren plezier van hebt. Doordat de banden tevens voorzien zijn van een No Puncture breeklaag, is de kans op een lekke band vele malen kleiner.

Bandenmaat

De gekleurde fietsbanden zijn in verschillende maten verkrijgbaar, let daarom even op bij het bestellen. Kijk vooraf goed welke bandenmaat er op je huidige fiets zit. Dit staat altijd op de zijkant van de buitenband gedrukt.

ETRTO-maten

Tegenwoordig staan de afmetingen weergegeven in ETRTO-maten (European Tire and Rim Technical Organization). Dit bestaat uit twee cijfers, koppelteken (-), drie cijfers, bijvoorbeeld 40-622. De ETRTO maataanduiding (bv. 40-622) geeft de breedte (40 mm) en de binnendiameter van de band (622 mm) aan. De inch-maat die hiermee overeenkomt is 28x 1 5/8 x 1 1/2,

Kom je er niet uit, dan kan je ons altijd een e-mail sturen naar info@kleurjefiets.nl. Maak even een scherpe foto van de maten op de zijkant en wij helpen je bij het maken van de juiste keuze buitenband.

© 2017 - 2021 Kleurjefiets.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel