Fietssloten

Deze gekleurde fietssloten van AXA zorgen ervoor dat je fiets veilig en snel op slot gezet kan worden. De fietssloten matchen perfect bij alle andere producten uit onze webshop.

Bij de selectie van ons assortiment hebben wij onderscheid gemaakt in de volgende drie sloten, zodat het voor u overzichtelijk blijft en u gemakkelijk een keuze kunt maken.

  • Ringslot AXA Solid
  • Ringslot AXA Defender (+ insteekketting)
  • Kettingslot AXA Clinch+

Naast de sloten van AXA hebben wij ook kettingsloten van het merk Steel.

AXA Solid

De AXA Solid is een sterk ringslot met een stalen kast in een kunststof behuizing en zijn voorzien van ART Keurmerk. De slotbeugel is gemaakt van gehard staal en is 8,5 mm dik. Het ringslot heeft een extra brede opening van 58 mm, waardoor hij ook geschikt is voor fietsen met brede banden. 

AXA Defender

Het AXA Defender ringslot is een hoogwaardig frameslot met een innovatief design en zijn voorzien van ART Keurmerk. Doordat de mogelijkheid bestaat dat u een plug in kabel of ketting in de zijkant van het slot kunt steken is de fiets maximaal te beschermen tegen diefstal, doordat u deze kabel / ketting weer kunt bevestigen aan een vast object. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je mooie gekleurde fiets en het zou zonde zijn als deze gestolen wordt.

AXA Clinch+

De AXA Clinch+ is een kwalitatief hoogwaardig kettingslot waarmee je jouw fiets veilig kan parkeren voor een korte periode. Het slot heeft een lengte van 85 cm en bestaat uit geharde chroomstalen schakels van 6 mm dik met daaromheen een stevige polyester hoes. Hierdoor worden de schakels en jouw fiets beschermd tegen eventuele beschadigingen. Dit slot heeft geen ART Keurmerk.

Steel

Een uitbreiding op ons assortiment zijn de kettingsloten van het merk Steel. Deze sloten zijn niet voorzien van ART-keurmerk, maar uitermate geschikt om uw fiets te beschermen tegen diefstal. De dikke vierkante schakels van 8 mm dik zorgen ervoor dat uw fiets goed beschermd is. Daarnaast zijn de schakels volledig beschermd met een nylon hoes, waardoor uw fiets beter beschermd blijft tegen beschadigingen.

© 2017 - 2021 Kleurjefiets.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel