Bestellen en betalen

Bestellen & betalen
Bestellen en betalen bij Kleurjefiets.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Kleurjefiets.nl biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen. Onze webwinkel is voorzien van verschillende veilige betaalmethodes. Veilig houdt in dat niemand stiekem uw gegevens kan zien of kan misbruiken. U kunt zelf ook controleren of u op een veilig deel van de website bent door in de statusbalk van uw internetbrowser te letten op de beveiligingsicoontjes.

Direct betalen met iDeal
Een betaling met iDeal is makkelijk, snel en veilig. Via het vertrouwde internetsysteem van uw bank wordt de betaling gedaan. Het voordeel is dat direct zichtbaar is of de betaling is voldaan, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden. iDeal is mogelijk met de meeste grote Nederlandse banken (voor meer informatie zie: www.ideal.nl). 

De iDeal service wordt geleverd door MOLLIE, Zijn controleren het betalingsverkeer, waardoor wij ervan verzekerd zijn de betaling correct wordt uitgevoerd. Om die reden ziet u ook op uw bankafschrift staan dat Mollie het geld van u heeft geincasseerd. Mollie betaald ons vervolgens het bedrag uit, waardoor het cirkeltje weer rond is.

Algemene voorwaarden
Als u een product wilt kopen in onze webwinkel, komen in het bestelmenu altijd de Algemene Voorwaarden voorbij. Als u deze gelezen heeft en goedkeurt, wordt de bestelling verder in gang gezet. Op deze manier weet u als klant onder welke voorwaarden u een product heeft aangeschaft.

© 2017 - 2021 Kleurjefiets.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel