Over ons

Kleurjefiets.nl is ontstaan met het idee om meer kleur aan te brengen in de fietswereld en je hierin te voorzien door middel van een overzichtelijke webshop.

Ongeveer 98% van alle fietsen in Nederland bestaat uit standaard fietsonderdelen en deze zijn voornamelijk zwart of metaalkleurig. Het is natuurlijk veel mooier wanneer je fiets een persoonlijke touch krijgt door er je favoriete kleur fietsonderdelen op te (laten) zetten. Dit kan uiteraard bij kleurjefiets.nl, want wij hebben de gekleurde fietsonderdelen die in de markt te verkrijgen zijn al voor je op een rijtje gezet. Daardoor is de keuze gemakkelijker en kan je snel kiezen welke favoriete onderdelen je wilt hebben, zonder dat je uren door diverse webshops moet surfen totdat je eindelijk de juiste producten hebt gevonden. 

Wij zijn dagelijks bezig om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en zorgen er met alle liefde voor dat je favoriete fietsonderdelen op een nette en snelle manier worden bezorgd.

 

Wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of je kunt rechtstreeks een e-mail sturen naar info@kleurjefiets.nl.